Ціна чоловічої уваги: скільки кременчужанам доведеться віддати за букет до 8 Березня

7.03.2017, 08:33 Переглядів: 9 088

Ціна чоловічої уваги: скільки кременчужанам доведеться віддати за букет до 8 Березня

Уже на ринках всієї країни - тюльпани по ціні героїну;)

Щасливішими від жінок у найжіночіший день року можуть бути лише продавці з квіткових магазинів, адже ціни на квіти перед 8 Березня традиційно сягають захмарних позначок. Але не кожен чоловік наважиться з'явитися вдома без хоча б гілочки мімози і, не дивлячись на ціни, змітають з квіткових прилавків усе вщент.

 

 

У порівнянні з минулим роком, святково-квіткові ціни практично не змінилися - зросли, максимум, гривень на 5. При цьому, вартість букетів у спеціалізованих магазинах та на розкладках відрізняється не суттєво.

 

Але у магазинах нас завірили, що на сьогодні ціни уже «святкові» і більше вже не виростуть, а от на ринку чесно зізналися, що до свята ціна на кожну квітку зросте ще на 5 гривень. Далі залежатиме від попиту і конкуренції - чим більше квіткарів та бажаючих їх товар купити, тим більше зростатиме вартість.

 

 

Яку ж саме квітку подарувати, обирати варто, зважаючи на смаки тієї, кому вони призначені та на товщину власного гаманця. Продавці кажуть, що однозначного фаворита серед квітів немає: деякі чоловіки обирають традиційні троянди, інші - ніжні весняні первоцвіти чи навпаки - екзотичні орхідеї та альстрометрії. Дехто надає перевагу святковим букетам, а хтось - квіткам у горщиках.

 

Ціна чоловічої уваги: скільки кременчужанам доведеться віддати за букет до 8 Березня

 

Як і минулого року, одну троянду зараз можна придбати від 25 до 70 гривень за квітку. Ціна залежить від кольору, сорту, свіжості і розміру квітки. У продажу є як вітчизняні красуні, так і голландські. За «метрову» троянду доведеться віддати від 60 до 70 гривень. Букет з 5 квіток обійдеться Вам в середньому в 250 гривень.

Один тюльпан коштує 22-30 гривень. Але один тюльпанчик виглядає самотньо, а невеликий букетик вже радісніше, та заплатити за нього доведеться мінімум 100 гривень, а за великий святковий букет з тюльпанів – 1250 грн!

Гілочка хризантеми зараз коштує, в середньому, 30-35 гривень, а непоганий букет вийде вже з трьох таких гілочок.

 

Ціна чоловічої уваги: скільки кременчужанам доведеться віддати за букет до 8 Березня

 

Не поступається у популярності нині і альстрометрії, ціна однієї –  від 35 гривень.

 

Пропонують також орхідеї: одну від 50 гривень, а букет з трьох - за 135.

 

Можна також зустріти букети із гербер - у середньму букет з 3 квіток коштує 100 грн.

Бажаючі заощадити можуть вибрати ірис по 20 грн за квітку або гвоздики – від 13 грн. А особливо романтичним і невибагливим натурам можна презентувати вербу - букетик можна придбати буквально за 5-10 гривень.

 

 

 

Троянда - від 20 до 70 грн/шт

Тюльпани - від 22 до 30 грн/шт

Хризантема - 35 грн/гілка

Гербера - 35 грн/шт

Орхідея - 50 грн/шт

Альстромерія - від 35 грн/шт

Ірис - 20 грн/шт

Гвоздика - 13 грн/шт

Верба - 5-10 грн/пучок

 

Часто для подарунку обирають квіти у горщиках - це особливо зручно для тих, хто обирає подарунок заздалегідь. Найбільшим попитом, зазвичай користуються крокуси та гіацинти - ніжні символи весни. Купити горщичок з такими первоцвітами можна від 20 до 50 гривень в залежності від величини та кількості квіток у горщику.

 

У горщиках можна купити і тюльпани - вони обійдуться від 30 до 100 гривень. Невеличкі нарциси можна придбати за 25-35 грн, а примулу - за 30-50 грн.

 

Жодна жінка не відмовиться від орхідеї. Середня ціна за красуню - 360 грн. Троянди в горщиках коштують 200-250 гривень, а ніжні фіалки - 180 грн.

 

 

Гіацинт - від 20 до 50 грн

Крокус - від 30 до 55 грн

Тюльпан - від 30 до 100 грн

Нарцис - 25-35 грн

Примула - 30-50 грн

Орхідеї - 350 грн

Троянди - 200-250 грн

Фіалка - 180 грн

 

Також можна подарувати оригінальний «цукерковий» букет-топіарій, в середньому 100 грн, або букет з повітряних кульок - від 50 гривень. Зустрічаються букети з невеличких м'яких іграшок за 60-100 гривень. А от за популярні нині фруктові, овочеві чи інші їстівні букети доведеться заплатити близько 500 гривень. Тут сума залежить від інгредієнтів букету, але безперечний плюс в тому, що такий подарунок точно не викинуть - з нього можна приготувати вечерю;)

 

 

Пам'ятайте, що нагадувати жінкам про свою любов слід не лише на 8 березня і не лише квітами.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх