Кременчуцьким переселенцям пропонують гроші на організацію бізнесу

5.03.2017, 17:03 Переглядів: 3 089

Якщо ті встигнуть до 8 березня подати заявку

Зберегти

Переселенці, які проживають у Кременчуці та області, можуть отримати грошову допомогу на відкриття власної справи та закупівлю обладнання. Про це повідомляє прес-служба Управління соціального захисту населення Автозаводського району.

 

Гроші «роздають» в рамках проекту «Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб», що фінансується Європейським Союзом, з метою сприяння внутрішньо переміщеним особами у відкритті власної справи та забезпечення їх довгострокового працевлаштування.

 

Але для участі у компоненті необхідно встигнути до 8 березня надіслати на електронні адреси: poltavaforidps@gmail.com та 04_prats@pl.dcz.gov.ua вираження зацікавленості, за формою, яку можна отримати в Кременчуцькому міськрайонному центрі зайнятості (проїзд Арсенальний, 1) або заповнити анкету за посиланням.

 

Кременчуцьким переселенцям пропонують гроші на організацію бізнесу

 

Після цього слід буде створити бізнес-план використання коштів. Консультації, щодо його створення можна отримати в центрі зайнятості. Рішення про підтримку бізнес-планів на отримання фінансової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності приймається в центрах зайнятості у порядку, визначеному наказом Мінсоцполітики України від 15.06.2015 № 163.

 

Підтримка бізнес-планів у закупівлі обладнання, техніки та інвентарю для його реалізації надається виключно таким бізнес-планам, які отримають позитивне рішення щодо їх підтримки у вигляді одноразової виплати фінансової допомоги по безробіттю.

 

Гранична сума допомоги на організацію бізнесу та для закупівлі обладнання, необхідного для започаткування власної справи (в т.ч. техніка, інструменти, програмне забезпечення, інвентар, тощо) буде залежати від суми одноразової фінансової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності, виплаченої/призначеної учаснику.

 

Не належить до обладнання, необхідного для створення/модернізації робочого місця, придбання витратних матеріалів, сировини і т. ін.

 

Із запитаннями щодо отримання додаткової інформації, будь-ласка, звертайтесь:

  • Щодо навчання та консультації з питань започаткування власної справи та отримання одноразової фінансової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності (відповідно до розділу VII Наказу Мінсоцполітики України від 15.06.2015 № 163) в Полтавський обласний центр зайнятості: e-mail: 04_prats@pl.dcz.gov.ua або за тел.:0532-51-84-20, 0532-41-84-22.
  • Щодо надання підтримки у започаткуванні власної справи (обладнання) в рамках компоненту «Сприяння у відкритті власної справи внутрішньо переміщеними особами» Проекту «Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб» в Департамент економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облдержадміністрації: e–mail:poltavaforidps@gmail.com або за тел.: 0532-60-93-41, 05322-2-69-07.
  • Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості: e–mail:cz1651@cz.poltava.ua або за тел.: 0526-79-97-46, 0526-79-87-14, 0532-79-97-65.

Нагадаємо, що отримати єдиноразову виплату по безробіттю на відкриття власної справи можуть не лише внутрішньо переміщені особи, але і звичайні безробітні кременчужани. За минулий рік таку допомогу отримало 22 кременчужанина.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: bestanimations.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх