На перетині трас Полтава-Олександрія та Київ-Харків-Довжанський з’явиться дворівнева розв’язка

3.03.2017, 18:07 Переглядів: 2 337

2 березня у Києві відбулася зустріч голови Полтавської ОДА Валерія Головка та начальника Служби автодоріг області Володимира Трояновського з керівником Укравтодору Славоміром Новаком. Під час неї обговорили ключові питання розвитку дорожньої інфраструктури Полтавщини. Зокрема, проект реконструкції автодороги Київ-Харків-Довжанський в межах Полтави.

 

На перетині трас Полтава-Олександрія та Київ-Харків-Довжанський з’явиться дворівнева розв’язка

 

Згідно з документом, на перетині трас М-03 Київ-Харків-Довжанський та М-22 Полтава-Олександрія планується побудова сучасної дворівневої розв’язки. Керівник Служби автодоріг Полтавщини Володимир Трояновський продемонстрував присутнім відео, як буде виглядати проект після втілення у життя.

Йшлося на зустрічі і про ремонт ділянки М-22 від Полтави до Кременчука, який фахівці-дорожники мають завершити цьогоріч. Ще одним важливим питанням стало обговорення проекту будівництва мосту через Дніпро у Кременчуцькому районі.

 

На перетині трас Полтава-Олександрія та Київ-Харків-Довжанський з’явиться дворівнева розв’язка

 

Голова Полтавської ОДА Валерій Головко відзначає, що тут важлива як технічна, так і екологічна складова:

 

- Якщо є необхідність, за екологічними нормами, розвантажити Кременчук, то я підтримую Укравтодор щодо будівництва за межами міста, де отримаємо економію і по коштах, і по часу.

 

На перетині трас Полтава-Олександрія та Київ-Харків-Довжанський з’явиться дворівнева розв’язка

 

Начальник Служби автодоріг Полтавщини, у свою чергу, розповів про тендерні закупівлі, які цьогоріч проведе організація. Наразі оголосили кілька лотів. Серед них – середній ремонт ділянки траси М-22 Полтава-Олександрія, будівництво шляхопроводу через залізницю на трасі Р-52 Дніпропетровськ-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка та зведення транспортної розв’язки на перетині Р-52 та М-22. Загалом, Служба планує провести вдвічі більше закупівель. Частину коштів для проведення торгів хочуть отримати з обласного бюджету. Це питання депутати мають проголосувати на сесії Полтавської облради, що відбудеться 6 березня.

 

Усі тендери, наголошує Володимир Трояновський, будуть прозорими та публічними, адже пройдуть через систему електронних закупівель ProZorro. А в разі, якщо всі закупівлі відбудуться своєчасно, роботи на вказаних об’єктах можуть розпочати вже у травні.


Відзначив керівник САД Полтавщини і затвердження Урядом проекту будівництва об’їзду Полтави довжиною 4,3 км:


- Ми вдячні Кабміну, адже довго до цього йшли. Це дуже важливий проект, який входить у трійку лотів (разом з будівництвом обходів с. Красногороівка та Покровська Багачка – Авт.), котрі профінансує Міжнародний банк реконструкції та розвитку.

 

На перетині трас Полтава-Олександрія та Київ-Харків-Довжанський з’явиться дворівнева розв’язка


Голова ж Укравтодору Славомір Новак не приховує: йому до вподоби ініціативність фахівців Служби автодоріг та керівництва області, які спільно вирішують важливі питання дорожньої галузі Полтавщини.

 

 

 

Прес-служба Служби автомобільних доріг Полтавської області

 

Автор: прес-служба
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Твоя влада:

Проект «Твоя влада» - офіційна сторінка Полтавської обласної держадміністрації

«ТВОЯ ВЛАДА». ПРО ПРОЕКТ

Комунікаційні майданчики розвиваються з неймовірною швидкістю. Обласна влада повинна користуватися ними для ефективного зв’язку з мешканцями Полтавщини.

Відкритість — є одним із головних пріоритетів Полтавської ОДА. Наша структура працює над цим, щоб якомога ефективніша налаштовувати зв’язок з усіма жителями нашої області.

Прес-служба Полтавської ОДА намагається по максимуму використовувати наявні наразі майданчики для комунікації: газети, телебачення, живе спілкування з людьми. Але вже очевидно, що велику частину інформаційного поля зараз займає саме онлайн.

На початковому етапі ми налагодили комунікацію через соціальні мережі: почали інформувати користувачів «Facebook» та «Twitter» про нашу діяльність та робити все можливе, щоб спілкування було діалогом, а не монологом.

Наступний крок — це більш ефективне інформування полтавців про нашу діяльність через інтернет-видання. Полтавська ОДА активно співпрацює з цим видом медіа. Зараз ми відкриваємо проект «Твоя влада», щоб мати можливість показати роботу обласної влади, провести читача коридорами ОДА, познайомити з її працівниками.

Ми готові до діалогу з кожним. Готові до діалогу з Тобою. Тому що ми — Твоя влада.

Прес-служба Полтавської ОДА

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх