За ніч мер Кременчука змінив ставлення до блокади ОРДЛО

3.03.2017, 13:30 Переглядів: 4 554

За ніч мер Кременчука змінив ставлення до блокади ОРДЛО

Але з рішенням сесії усе ж вирішив почекати до 4 квітня

2 березня сесія міської ради не ухвалила рішення про підтримку блокади торгівлі з окупантами, яке підготувала депутат Ганна Павленко («Самопоміч»). Мер порадив автору проекту рішення підготувати його та винести на розгляд сесії 4 квітня.

 

 

Наразі відомо, що після сесії були консультації з активістами, біцями АТО — вони пропонували провести позачергову сесію. Сьогодні. 3 березня мер повідомив журналістам, що позачергової сесії не буде, а проект рішення про підтримку блокади торгівля з окупантами таки розглянуть 4 квітня.

 

- Але проект має бути підготовлений належним чином, розглянутий на депутатських комісіях і винесений на сесію. Тому що принципово на 90% ми згодні з тим, що вчора говорилося. Ми проти незаконної торгівлі. Ми проти того, щоб спонсорувати тероризм. Але формулювання деякі, які там були, на жаль, приховували деяку іншу суть.

 

А тепер подивимося, як коментував проект рішення 2 березня, безпосередньо на сесії. Мер фактично висловився проти підтримки блокади:

 

- Ну, чесно, я не знаю, як Ганна Михайлівна бачить це питання, почати блокаду, заблокувати дві залізничні гілки у розпал опалювального сезону, коли наші станції фактично не мають достатнього запасу вугілля і не мають можливості генерувати достатньо енергії, коли металургійні підприємства на нашій території можуть зупинитися, коли у них не буде енергії і вугілля, коли десятки і сотні тисяч людей, які працюють на цих підприємствах, залишаться без роботи і зарплати, я вже не кажу про ті підприємства, які працюють на тій території... ми хочемо зараз такими рішеннями позбавити тих людей надії на повернення в Україну!

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх