Гравці «Кременя» перемогли на турнірі з баскетболу 3х3

28.02.2017, 10:32 Переглядів: 2 245

Гравці «Кременя» перемогли на турнірі з баскетболу 3х3

Зимовий Кубок з баскетболу 3х3 відбувся у Києві

У Києві відбувся Зимовий Кубок з баскетболу 3х3 "MONBAT WINTER BASKET 3x3". Баскетболісти “Кременя” Микита Нещерет та Данило Хаблаков стали переможцями турніру з баскетболу 3х3 MONBAT WINTER BASKET 3×3. Молоді гравці нашої команди виступали за команду “Ми типу гриби” (Київ-Луцьк) у категорії до 18 років.

 

Чоловіки U-18. Фінал
“Ми типу гриби” (Київ-Луцьк) – Grizzlies (Калуш-Рівне) 14:9

Матч за 3 місце
Скорпіони (Київ) – “Аж3сет” (Київ) 11:9

 

Слід нагадати, що обидва кандидати до юніорської збірної України (U18) з баскетболу 3х3, яка влітку візьме участь в чемпіонаті світу. Також, і Нещерет, і Хаблаков мають шанси представляти юніорську збірну України на чемпіонаті Європи в дивізіоні А.

 

Всього на зимовому кубку MONBAT WINTER BASKET 3x3 змагалися вісім жіночих, 16 чоловічих і 13 юнацьких (чоловіки U-18) команд. На шляху до фінальних змагань усі вони пройшли жорстке сито попередніх етапів.

 

Головними тріумфаторами стали у жінок – команда "Єноти" (у складі відомі гравці ТІМ СКУФА Уро-Ніле, Краєвська, Скорбатюк, срібна призерка чемпіонату світу 3х3 Завидна), у чоловіків "Буковель". "Єноти" перемогли рівненських "Попелюшок" 11:6, а "Буковель" у над напруженому поєдинку здолав запорізьких "Бомжів" 15:13.

 

Гравці «Кременя» перемогли на турнірі з баскетболу 3х3 Гравці «Кременя» перемогли на турнірі з баскетболу 3х3

 

P.S. Матч зірок Суперліги: підтримай Богдана Байду й Аміля Хамзаєва. 12 березня у Дніпрі відбудеться Матч Зірок Суперліги Парі-Матч у форматі Південний Захід проти Північного Сходу. Стартові п’ятірки обирають голосуванням.

 

Тренерська комісія ФБУ визначила п’ятьох претендентів у кожній позиції. До числа претендентів до команди Північного Сходу увійшли атакуючий захисник Богдан Байда і центровий “Кременя” Аміль Хамзаєв. Отже, ми маємо реальну можливість допомогти їм поїхати до Дніпра. Проголосувати можна на сайті Федерації баскетболу України за посиланням. Голосування триватиме протягом тижня.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФБУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх