Де ще провела ревізію на Полтавщині Міністр охорони здоров'я

26.02.2017, 12:29 Переглядів: 3 532

Де ще провела ревізію на Полтавщині Міністр охорони здоров'я

В.о. Міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун відвідала не лише Кременчуцьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини, а й Кобеляцьку центральну районну лікарню. Відповідний допис з'явився на офіційній сторінці міністра у facebook.

 

 

- Сьогодні ми з головним спеціалістом Управління екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ Олександр Данилюк у Полтавській області. Вирішили без попередження відвідати Кобеляцьку центральну районну лікарню. Цікава річ - вже декілька років на виклики до пацієнтів виїжджають лише фельдшери лікарні, а лікарі чекають на місці. Медики кажуть, що така модель працює ефективніше. Це повністю відповідає нашій концепції покращення екстреної медицини, адже ми також вважаємо, що лікарі повинні бути в лікарнях. Досвід Кобеляцької лікарні підтверджує, що ми рухаємося в правильному напрямку, а фельдшери та медперсонал швидких готові до змін", - зазначила міністр.

 

Де ще провела ревізію на Полтавщині Міністр охорони здоров'я

 

Також Міністр поділилася враженннями від кременчуцької амбулаторії:

- Завітала також до Кременчуцької амбулаторії загальної практики сімейної медицини №10. Там мала нагоду переконатись, що медичні заклади первинної ланки створюють відповідні умови для надання якісної медичної допомоги пацієнту. Амбулаторія обслуговує близько п’яти тисяч людей та пацієнти отримують допомогу в добрих умовах. Сподіваюся, що незабаром усі українські пацієнти зможуть отримати медичні послуги в такому ж комфортному оточенні.

Добре коли медичні заклади не чекають допоки процес змін запуститься десь нагорі, а самостійно приймають рішення щодо ефективнішої організації роботи. Ми у свою чергу сприятимемо тому, аби кожна лікарня була максимально проінформована щодо запланованих перетворень та мала можливість їх запроваджувати. 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх