Під Кременчуком знайшли львівське сміття

24.02.2017, 16:24 Переглядів: 6 351

Під Кременчуком знайшли львівське сміття

Сміття виявили у районі очисних споруд КП "Кременчукводоканал"

Сьогодні, 24 лютого, при обході території в районі очисних споруд КП «Кременчукводоканал» виявили побутове сміття у великій кількості. За інформацією Кременчуцької міської ради, невідомі вивантажили кілька фур різного сміття.

 

Документи та чеки, які знаходяться в смітті свідчать про його львівське походження. На місце одразу викликали правоохоронців.

 

- На місці пригоди працює слідчо-оперативна група Кременчуцького районного відділення поліції та відповідні міські служби контролю за благоустроєм. За попередніми даними, сміття було вивезено вантажним автомобілем 23 лютого, близько 22-ї години. Марка транспортного засобу та кому він належить наразі встановлюється. Також перевіряється інформація про походження сміття, - повідомив Олександр Коцар, начальник Кременчуцького відділу поліції.

 

Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 239 Кримінального кодексу України (забруднення або псування земель).

 

Інформацію про автомобіль, що перебував в с.Соснівка біля очисних споруд в період часу з 21.30 до 22.30, можна повідомити до будь-якого відділення поліції Кременчука, на лінію «102», або будь-яким зручним способом.

 

Кременчужан, а також мешканців, прилеглих до міста населених пунктів прохають повідомляти про подібні випадки правоохоронним органам. При можливості фіксуйте факт незаконного викидання сміття на фото та відео, щоб за допомогою  світлини можна було знайти номер автомобіля і тих, хто здійснив це порушення.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 6 від 8 лютого 2024)

Кременчуцький ТелеграфЪ

Читати номер

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх