Кременчужанин зустрівся з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом

20.02.2017, 11:33 Переглядів: 4 157

Кременчужанин зустрівся з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом

На зустрічі обговорили внесення постраждалих три роки назад на Майдані до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги

Ініціативна група постраждалих на Майдані, в складі якої кременчужанин Іван Балацький, зустрілися з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом та Міністром соцполітики Андрієм Ревою. На зустрічі обговорили внесення постраждалих три роки назад на Майдані до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги.

 

За інформацією Урядового порталу, попередня зустріч відбулася наприкінці листопада 2016 року. Тоді за результатами обговорення вирішили внести постраждалих/поранених на Майдані до єдиного державного автоматизованого реєстру пільговиків та забезпечення необхідних виплат.

 

- Нещодавно збільшили одноразову допомогу у 2,3 раза. Найближчим часом вже розпочнуться перерахування, тобто все абсолютно зафіксовано. Врегулювали питання включення постраждалих на Майдані до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги. Це теж питання не вирішувалося, ми його врегулювали, - підкреслив Володимир Гройсман.

 

Уряд вніс до Парламенту проект закону щодо поширення статусу учасника бойових дій на постраждалих під час Революції гідності. 

 

Крім того, була підтримана ініціатива щодо рекомендування призначення радників голів обласних державних адміністрацій. Координатора Ініціативної групи постраждалих/поранених на Майдані, Павла Сидоренка призначено радником Прем’єр-міністра.

 

Активіст Ініціативної групи кременчужанин Іван Балацький подякував за збільшення одноразової грошової допомоги.

- Протягом останніх півроку ми відчуваємо турботу держави до себе. Ми бачимо, що держава вашими руками почала віддавати борги тим, хто свій борг віддав авансом, - цитує Урядовий портал кременчужанина.

 

За словами Прем’єр-міністра у структурі Міністерства соціальної політики України створено сектор соціального захисту постраждалих осіб під час Революції гідності та членів їх сімей. У міністерствах охорони здоров'я та економічного розвитку і торгівлі визначено відповідальних за опрацювання документів, пов’язаних із задоволенням потреб громадян, які постраждали під час участі у Революції гідності.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх