За 2-3 роки у Кременчуці може з'явится палац спорту

19.02.2017, 16:05 Переглядів: 5 576

Будівництво залу для ігрових видів спорту - приватна інвестиція

Зберегти

Будівництво палацу спорту у Кременчуці планують провести за кошти меценатів у найближчі 2-3 роки. Про це Телеграфу повідомив віце-мер Руслан Проценко після перемоги кременчужан у "Кубку виклику". 
Турнір проводився з метою популяризації спорту та здорового способу життя. Можливо цей турнір стане поштовхом для відродження професійної футзальної команди у Кременчуці. Але для цього важливо мати хорошу матеріально-технічну базу. У планах меценатів у найближчі роки побудувати у Кременчуці палац спорту. 
- Сподіваюсь за 2-3 роки у Кременчуці з'явиться палац спорту. Зараз співпрацюємо з баскетбольним клубом "Кремінь" для того, щоб у місті з'явився зал для всіх видів спорту, для волейболу, мініфутболу (футзалу) та баскетболу. Щоб вони в гарних, хороших умовах приймали суперника, щоб нам не було соромно за нашу інфраструктуру. Інвестиція, яка увійде з баскетбольним клубом "Кремінь" дозволить розвивати і футзал і жіночий волейбол, - зауважив Руслан Проценко.

Віце мер додав, що реконструкція стадіону "Кредмаш", який стоїть на балансі міста, відбудеться за рахунок коштів міста. Будівництво залу для ігрових видів спорту - приватна інвестиція. Якщо все буде добре, ці два проекти робитимуть паралельно. 

 

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: фото з інтернету
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх