Футзальна збірна Кременчука - володар «Кубку виклику»

19.02.2017, 08:08 Переглядів: 3 260

Футзальна збірна Кременчука - володар «Кубку виклику»

Нічия з полтавчанами та перемога на виїзді гарантувала Кременчуку перемогу в "Кубку виклику"

18 лютого у Кременчуці відбувся матч-відповідь між футзальними збірними Кременчука та Полтави. Не зважаючи на нічийний рахунок збірна Кременчука завоювала Кубок Виклику за підсумком двох ігор. 

 

У першому матчі, який проходив у Полтаві, завершився перемогою кременчужан з рахунком - 4:1. Тоді відзначилися Смірнов, Скляренко та дубль на рахунку Лапи. 

 

 

Кременчук - Полтава 4:4 (3:2)

Голи: Кулька 4', 43', Галата 13', Юрченко 20' - Хрипко 8', П. Ротань 22'. Місяйло 49', Кальченко 50'.

Не реалізований дабл-пенальті (воротар) від Андрія Місяйла на 50-й хвилині.

Кременчук: Сергій Прихожий, Богдан Подорожний, Сергій Аліфанов, Володимир Кравчук, Євген Приймак, Максим Крупін, Кирило Смірнов, Вячеслав Кувшинов, Валерій Скляренко, Денис Галата, Ілля Юрченко, Максим Кулька, Антон Федоров. Тренер - Валентин Цвєлих

Полтава: Олег Шостак, Дмитро Банний, Валентин Піддубний, Олексій Ротань, Петро Ротань, Олександр Нечипорук, Андрій Кальченко, Сергій Хрипко, Арсен Манасян, Андрій Місяйло, Олег Сітак. Тренер - Валентин Піддубний

 

Матч у Кременчуці був більш видовишнішим, адже полтавці бажали взяти реванш, а кременчужани хотіли подарувати свято місцевим вболівальникам. 

 

Вже на 4-й хвилині зустрічі кременчужани вийшли вперед. Отримавши передачу зі стандарту Максим Кулька прострелив у правий кут воріт - 1:0. Полтавчани не забарилися з відповіддю, після розіграшу кутового Сергій Хрипко зрівняв рахунок - 1:1. За кілька хвилин вихованець "Кременя" Денис Галата знову вивів команду вперед. До перерви команди обмінялися гольовими моментами, спочатку Юрченко проштовхнув мяч у ворота Полтави, а згодом Ротань скоротив відставання до мінімуму - 3:2.

 

У другому таймі кременчуцька команда діяла більш злагоджено. Остання десятихвилинка стала окрасою всього турніру. На 43 хв Максим Крупін збільшив перевагу кременчужан - 4:2. Перемога Кременчука була майже в кишені, поки полтавці не кинули всі сили в бій. Останні хвилини воротар полтавців Олег Шостак провів у полі, це допомогло не лише зменшити відставання, а й оформити нічию у цьому матчі. Кращими гравцями матчу стали Максим Крупін та Петро Ротань.

 

За підсумками двох матчів кубок завоювала футзальна збірна Кременчука. 

 

 

- Від таких ігор виграють вболівальники та сам футзал. Тут немає тих, хто програв. Обидві команди добре зіграли. Переміг сильніший, значить нам є куди рости, - зазначив після матчу граючий тренер полтавців Валентин Піддубний. - На мою думку, футзальні традиції у Кременчуці більш розвинені ніж у Полтаві. 

 

Футзальна збірна Кременчука - володар «Кубку виклику»

 

Тренер суперників додав, що важче було грати у Кременчуці, адже поле не звичне, зауваживши, що у Полтаві одне з найкращих залів в Україні. 

 

Футзальна збірна Кременчука - володар «Кубку виклику»

 

Тренер кременчуцької команди Валентин Цвєлих додав, що хотілося виграти дві гри, але в принципі грою команда задоволена.  

 

За словами керівника Федерації футболу Кременчука Андрія Недяка, кременчуцька федерація запропонувала полтавчанам провести турнір з футзалу.

- Не дарма провели турнір, ви зверніть увагу скільки людей прийшло на гру. Велика кількість вболіваьників відвідали матч і в Полтаві. Ми бачимо, що кременчуцькі вболівальники люблять футбол. Тому маємо надію на відродження професійної футзальної команди у Кременчуці, як раніше був "Лукас". Сподіваємось, що ця гра стане поштовхом у розвитку професійного футзалу у Кременчуці.

 

 

 

"Кубок виклику" планують зробити традиційним із залученням більшої кількості команд. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Василь Криворучко Джерело відео: Kremen tv
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх