«Кременчук» переміг «Кривбас» не лише на льоду, а й в кулачних боях

18.02.2017, 20:59 Переглядів: 3 190

«Кременчук» переміг «Кривбас» не лише на льоду, а й в кулачних боях

Кременчуцька команда продовжує лідирувати

18 лютого хокейний клуб "Кременчук" у Кривому Розі здобуває три очки у матчі з місцевим "Кривбасом". Підопічні Дмитра Підгурського перемогли з рахунком - 3:1.

 

 

«Кривбас» - «Кременчук» - 1:3 (0:1, 0:1, 1:1)

Судді: М. Урда, А. Севрук, О. Севрук, С. Хараберюш

Кривбас: Безхлібний (В'язів); Рябенко - Афанасьєв, Білоусов - Декало, Катрич - Александров, А. Люльчук; Попов - Секірко - Савченко, Слюсар - Вал. Алексюк - Міхеєнок, Ворона - Максименко - Свищев, Підгурський - Куцевич - Рубан, Коваленко.

Кременчук: Захарченко (Петленко); Башко - Андрейків, Ісаєнко - Ігнатенко, Романенко - Варивода, Мельников - Савицький; Коренчук - Кузьмик - Слиш, Кіча - Гніденко - Кірющенков, Гаврик - Т. Гриценко - Коваленя, Чернишенко - Карпенко - Луговий.

Шайби: 0:1 - Ігнатенко (Гніденко, Ісаєнко-більш), 6:24, 0:2 - Коренчук (Слиш), 35:39, 1:2 - Попов (Савченко, Секірко - більш), 49:05, 1:3 - Кіча (Гніденко, Ігнатенко - більш.) 16:50.

 

"Кременчук" вже з перших хвилин скористався видаленням у складі суперника, про це повідомляє прес-слуба клубу. Захисник Дмитро Ігнатенко підставив ключку під наброс Артема Гніденко - 0:1. Майже відразу вже в рівних складах гості ледь не подвоїли свою перевагу, але в останній момент захисник Кривбасу Кирило Бєлоусов перехопив шайбу і завадив кинути Сергію Кузьмику. 

 

Після перерви суперники по черзі не використали більшість п'ять на три. При цьому за Кременчук в одному з епізодів зіграв каркас воріт. Лише ближче до кінця періоду вболівальники побачили другий гол, і знову в ворота Кривбасу. Максим Слиш поборовся за воротами, і в своїй манері віддав шикарну передачу на п'ятак, де Ілля Коренчук в дотик пробив Андрія Безхлібного - 0:2.

 

В кінці періоду Антон Рубан спочатку досить жорстко зіграв проти Артема Гніденко на вкиданні в зоні Кременчука, а через мить вже біля воріт Кривбасу спровокував на бійку Віталія Кірющенкова. І хоча кулачний поєдинок білорусу форвард криворіжців програв без шансів, розмін вдався - Кривбас в результаті отримав більшість.

 

Кінцівку другого періоду і початок третього господарі відіграли в більшості, але знову реалізувати його не змогли. Кременчук впевнено контролював хід матчу. Поки в середині періоду не трапився момент, який міг кардинально змінити хід матчу. У двох поспіль епізодах захисника Кременчука здійснили дві однакові помилки. Викидаючи шайбу з зону спочатку Володимир Варивода, а відразу після штрафу Вариводи вже Денис Ісаєнко викинули її за межі майданчика - по дві хвилини за затримку гри. Перше вилучення Вариводи Кривбас реалізував дуже швидко - Микита Попов з передачі Івана Савченка в дотик і з півзони розстріляв Захарченко - 1:2. А видалення Ісаєнка криворіжці не зуміли використати.

 

Георгій Кіча в більшості з п'ятачка після передачі Артема Гніденко закинув шайбу під перекладину - 1:3. Цей гол став останнім у матчі. Навіть знявши воротаря, Кривбасу більше не вдалося пробити голкіпера Кременчука.

 

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:

- Говорив після матчу з «Донбасом», що у Кривому Розі на нас чекає дуже напружений матч. Вийшов дуже важкий і хороший поєдинок. Ведучи в рахунку 2:0 дозволили супернику скоротити відставання до мінімуму, але добре, що реалізували в кінці гри більшість. «Кривбас» - дуже хороша команда, проти лідерів ви бачите самі як вона бореться і б'ється у всіх матчах. Дуже приємно з ними грати. І дуже приємно, що в Дніпропетровській області є такий хокейний клуб. Хочу подякувати всім уболівальникам - і «Кременчука», які приїхали нас підтримати в Кривий Ріг, і місцевих - дуже приємно грати в такій атмосфері.

 

Турнірна таблиця

«Кременчук» переміг «Кривбас» не лише на льоду, а й в кулачних боях

 

26 лютого "Кременчук" вдома прийме харківський "Витязь". Початок матчу о 17.00.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: xsport
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх