«Корабели» без проблем перемогли кременчуцьких «слонів»

17.02.2017, 21:29 Переглядів: 1 847

«Корабели» без проблем перемогли кременчуцьких «слонів»

Баскетболісти з Кременчука програли "Миколаєву"

17 лютого у Миколаєві баскетболісти "Кременя" поступилися місцевій команді. Керманич "Кременя" Борис Сагай у цьому матчі вже не зміг розраховувати на Олександра Шостуху, який повернувся до "Говерли". За "слонів" у Суперлізі дебютував Микита Нещерет, який до цього провів кілька матчів за "Кремінь-2". 

 

«Миколаїв» - «Кремінь» 85:68 (18:17, 20:12, 29:18, 18:21)

«Миколаїв»: Онуфрієв, Мусієнко, Тонченко, Іванов, Чемякін, Бобров, Хохоник, Галенко, Швець, Лебединцев. Головний тренер: Сергій Кірлан.

«Кремінь»: Кожемякін, Зозуля, Хамзаєв, Байда, Скрипець, Ясиненко, Луговцов, Нещерет, Чигринов, Кадигроб. Головний тренер: Борис Сагай.

 

Цього вечора в ПС "Надія" зустрілися команди - сусіди по турнірний таблиці, про це повідомляє прес-служба ФБУ. Гра розпочалася з активних дій зі сторони корабелів, які і відкрили рахунок в матчі з лінії штрафних. Проте "Кремінь" не відпускав своїх опонентів, та на ривок "Миколаєва" відповідав власним. Чверть же закінчилася за мінімальної переваги гравців у білій формі – 18:17.

 

З самого початку другої десятихвилинки Онуфрієв та компанія почали штурмувати кільце кременчужан і це дало свої плоди. Вже за декілька хвилин після старту другого періоду підопічні Сергія Кірлана мали перевагу в 10 балів. Далі ж гості з Кременчука активно намагалися скоротити рахунок, проте чверть так і завершилася за переваги корабелів у 9 балів. 38:29.

 

В другій половині матчу малюнок гри кардинально не змінився. Кремінь зусиллями Кожемякіна намагався скоротити відставання, проте ставка, на яку сьогодні поставив Борис Сагай не зіграла. Лише 5 з 28 дальніх спроб від "Кременя" досягли цілі, що в сумі програним підбиранням дало господарям перевагу, яка вилилась у +17 очок в кінцівці матчу. Тож господарі здобули десяту перемогу в сезоні та перервали серію з власних невдач.

 

 

Турнірна таблиця

«Корабели» без проблем перемогли кременчуцьких «слонів»

 

 

"Кремінь" зіграє свій наступний матч вдома. Суперником "слонів" будуть "Черкаські Мавпи". Матч відбудеться 3 березня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх