МФК «Кремінь» вийшов з відпустки

20.01.2017, 18:21 Переглядів: 2 185

МФК «Кремінь» вийшов з відпустки

На перегляді у "синьо-білих" троє новачків 

20 січня кременчуцька футбольна команда “Кремінь” вийшла з відпустки. Команду точно покинув Роман Кунєв, який 16 січня підписав контракт з “Ворсклою”. Зараз Роман на двотижневих зборах у Туреччині. Валерій Курелєх на перегляді у “Гірник-Спорт” Горішні Плавні.

 

МФК «Кремінь» вийшов з відпустки

 

За словами директора "Кременя" Андрія Недяка команда з повними силами приступила до тренувань:

 

- Від сьогодні розпочинаємо підготовку до чемпіонату. Хлопці прийшли у хорошому настрої, радують, оскільки з бойовим настроєм. Вже половина хлопців розпочали тренування ще 10 днів назад, коли збиралися на стадіоні та грали у тенісбол. На сьогодні у нас лише одна втрата - Роман Кунєв, який перейшов у "Ворсклу", якби не полтавський клуб, то перейшов у "Верес". Я рад, що у Романа є останній шанс проявити себе на вищому рівні. Шкода втрачати кременчуцьких, але ми розуміємо, що необхідно рухатися вперед. А спробуємо виховати ще не одного такого Кунєва:) Курелєх поки проходить збір у "Гірник-Спорті". І чекаємо повернення Кошадзе та Сторчоуса. Зараз на перегляд приїхав ряд молодих гравців, будемо переглядати та готуватися до сезону. Адже ми лідери й повинні тримати свої позиції.  

 

МФК «Кремінь» вийшов з відпустки

 

Головний тренер Сергій Ященко наголосив, що зараз поступає багато заявок на перегляд. На сьогодні до “Кременя” прибуло троє новачків.

 

- Команда готується у функціональному та тактичному плані. Тому перші тренування розпочнуться з фізичної підготовки і поступово перейдемо до роботи з мячем та контрольним іграм. Перші дні проведемо у дворазовому режимі, пройдемо медичний огляд. Зараз надходить багато пропозицій від агентів, але ми поки визначилися з п'ятьма гравцями. Троє зараз на перегляді, ще двоє під'їдуть. Спочатку переглянемо цих гравців, а потім будемо вирішувати питання щодо інших гравців. 

 

МФК «Кремінь» вийшов з відпустки

 

Капітан “синьо-білих” Ігор Тимченко додав:

- Звичайно скучили за футболом, майже два місяці не бачилися. З хорошим настроєм розпочинаємо тренування. Готуємося до чемпіонату, адже перед нами стоїть велике завдання - вихід у Першу лігу. Ми ставимо ціль і будем до неї йти. Всі ми налаштовані на роботу, дай Боже без травм, щоб у сезоні все було добре.

 

Окрім тренувального процесу футболістів “Кременя” очікують товариські матчі. Так 27 січня у Черкасах “синьо-білі” зіграють спаринг з “Черкаським Дніпром”, а 2 лютого вдома приймуть “Інгулець-2”. З 7 січня у Полтаві “Кремінь” візьме участь у турнірі імені Віктора Пожечевського.

 

Гравці “Кременя” після розминки зіграли між собою двосторонню гру. Навіть закінчення тренування не завадило хлопцям залишитися і пограти в тенісбол.

 

МФК «Кремінь» вийшов з відпустки

 

До речі, сьогодні 24-річчя святкує захисник Ілля Пільтенко. Він розповів, що кожного року своє день народження проводить на тренуваннях.

 

- Вже звик, що моє день народження співпадає з початком тренувального процесу. Як відсвяткую день народження? Купив хлопцям торт, разом з соком з'їмо:)  

 

P.S. На запитання щодо реконструкції стадіону “Кредмаш” директор клубу Андрій Недяк повідомив “Телеграфу”, що зараз лише розробляється ескіз відбудови стадіону. Згідно з бюджетом прийнятим на останній сесії грошей на ремонт/реконструкцію стадіону “Кредмаш” не передбачено, але президент клубу запевняє, що ведуться перемовини з міською владою та спонсорами.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх