ПП «Віктор і К» врятувало місто від транспортного колапсу

19.01.2017, 10:46 Переглядів: 3 291

«Допоможи собі сам!» - цим гаслом щороку керується приватне підприємство «Віктор і К», розчищаючи дороги від снігових заметів не тільки у селищі Власівка, а й за його межами, зокрема й у місті Світловодську.

 

За допомогою потужної техніки ПП «Віктор і К» (ТМ «Королівський смак») врятувало місто від транспортного колапсу

 

ПП «Віктор і К» врятувало місто від транспортного колапсу

 

Розповідає Олександр Коханич, директор транспортного цеху ПП «Віктор і К»:

«11 автобусів «Ікарус» щодня перевозять працівників на наші заводи і зупинити цей процес через снігопади чи з якоїсь іншої причини неможливо. На жаль, ми не можемо розраховувати на ефективну роботу комунальних підприємств селища Власівка і міста Світловодськ у цій справі. Хоча сплачуємо чималі податки і маємо право спитати, чому «комунальники» не виконують своїх обов’язків.

Ми розуміємо, що матеріально-технічна база «Комбінату комунальних послуг» дуже слабка, а для того, щоб ситуацію змінити на краще, нічого не робиться десятиліттями. Розчистять шматок центральної вулиці від виконкому до автостанції і добре…

Тому і цього року ми робимо все можливе, щоб наші робітники могли вчасно дістатися роботи. Наприклад, 8 січня ми направили на розчищення дороги зі Світловодська у селище Власівка два трактори Т -150, працювали цілодобово, бо доки пройшлися по вулиці Героїв України, Бульвару Молодіжному, Миру аж до Робітничої, снігом замело весь цей шлях знову. Довелося ще раз чистити. Прочистили дороги і в селищі Власівка до знаку «м.Кременчук» і з іншого боку до київської траси. 9 січня цю роботу продовжили, працювали до 20.00.

 

10 січня виїхали на дорогу в бік Недогарок, розчистили сніг до АЗС. Довелося відправляти на дороги ще два трактори «Амкодор» і «Хономаг». Потім працювали у Хмельницькому мікрорайоні Світловодська. На чотирьох водіїв випало неабияке випробування. Вони просто молодці! Обов’язково відзначимо їх за титанічну працю.»

 

 

Тетяна Дроздова

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх