Кременчук сильніший за Донбас

19.01.2017, 08:21 Переглядів: 3 829

Кременчук сильніший за Донбас

Можливо, нова зачіска Захарченка допомогла кременчуцькій команді 

18 січня у Дружківці хокейний клуб «Кременчук» всуху обіграв чинного чемпіона України донецький «Донбас». Матч завершився з рахунком - 3:0. Це перша гостьова перемога кременчужан над «Донбасом» в чемпіонатах України. Також підопічні Дмитра Підгурського перервали 14-матчеву переможну серію донецької команди, довівши свою до семи.

 

 

Як повідомляє прес-служба клубу, перед грою тренерський штаб кременчужан зробив зміни в складі з останнім матчем. Нападника першої трійки Іллю Коренчука поміняли з Дмитром Чернишенком, а у воротах замість Олега Петрова вийшов Едуард Захарченко. Ротації дали про себе знати вже на 7-ій хвилині, коли кращий бомбардир «Кременчука» Коренчук відкрив рахунок кидком в праву дев'ятку. У Іллі в бомбардирських перегонах 46 (19 + 27) очок, і він на один бал відстає від донбасівця Євгена Нікіфорова. Обидві команди мали ще кілька непоганих гольових моментів, але рахунок до першого періоду так і не змінився.

 

У другому періоді кременчужани завдяки атакам та надійній грі в обороні збільшили відрив до трьох шайб. Спочатку на 26-й хвилині Ігор Коваленя добив шайбу у ворота, а на 34-й Дмитро Чернишенко вдало підставив під кидок Андрія Башко від синьої лінії. Після третьої пропущеної шайби «Донбас» поміняв в воротах Євгена Царегородцева на Богдана Дяченко. Голкіпер же кременчужан Едуард Захарченко продовжував надійно захищати свою «рамку».

 

У заключній двадцятихвилинці команди провели багато непоганих атак, але надійно зіграли воротарі і фінальна сирена зафіксувала рахунок на табло 3:0. Це шоста суха перемога кременчужан в цьому сезоні, а воротар Едуард Захарченко оформив четвертий шатаут в сезоні.

 

Можливо нова зачіска допомогла Едуарду надійно захистити ворота:) 

 

Кременчук сильніший за Донбас

 

«Кременчук» залишився єдиною командою в чемпіонаті, яка закидала шайби у всіх поєдинках.

 

Кременчук сильніший за Донбас

 

«Донбас» - «Кременчук» (0:1, 0:2, 0:0)

«Донбас»: Царегородцев (Дяченко з 33:06); Р. Благой, Шафаренко, Німенко, Побєдоносцев, Яковлевс; Нікіфоров, Буценко, Лялька, Хакімов, Кугут; Кочетков, Бондарєв, Захаров, Петрухно, Алексюк; Єгоров, Шаманський, Рамазанов, Толстушко, Мазур. Головний тренер: Анатолій Степанищев

«Кременчук»: Захарченко (Петленко); Чернишенко, Кузьмик, Слиш, Башко, Андрейків; Гаврик, Гніденко, Кірющенков, Ісаєнко, Ігнатенко; Петранговський, Гриценко, Коваленя, Романенко, Варивода; Коренчук, Карпенко, Чорний, Мельников, Дегтярьов. Головний тренер: Дмитро Підгурський

Шайби: 0:1 Коренчук (Дегтярьов, Чорний), 06:13, 0:2 Коваленя (Петранговський, Дегтярьов), 25:06, 0:3 Чернишенко (Андрейків), 33:16.

 

Головний тренер «Кременчука» Дмитро Підгурський:

- Хлопці всі старалися, виконали тактичний план на гру, була повна самовіддача. Звичайно приємно перемагати, тим більше на майданчику суперника.

- Сьогодні Ілля Коренчук грав у четвертій трійці нападу. Це був тактичний хід?

- Ми готуємося до плей-офф, шукаємо найкращі комбінації. В Іллі був невеликий спад, але сподіваюся, що він набере свої ігрові кондиції.

- За рахунок всього на ваш погляд ви сьогодні перемогли?

- Настрій у нас був дуже серйозний, так як ми не хотіли відпускати «Донбас» вперед на 9 очок. Хотіли, щоб інтрига збереглася в УХЛ до кінця регулярного чемпіонату. А очних ігор з донецькою командою залишилося всього дві, і зараз ми відстаємо від них всього на 3 бали.

 

 

Головний тренер "Донбасу" Анатолій Степанищев:

- Гра хороша, просто не забили. Воротар у суперника"підчистив" все, що можна було. А наші нападники, напевно, перегоріли. Моментів багато створили, атакували. Значить десь холоднокровності забракло, спокою. Нічого страшного не сталося.

Ось те, що на "нуль" зіграли - це мене трохи розчаровує. Це перша гра така за два роки. Але зробимо висновки, підемо далі.

- Напевно, якщо Ви сьогодні кимось із гравців і задоволені персонально, то це Богдан Дьяченко?

- Не сказав би, що я кимось задоволений або незадоволений. Настрій був. Дьяченко молодець - увійшов в гру нормально. Навіть "холодний" він зіграв на хорошому рівні.

 

 

 

Турнірна таблиця

Кременчук сильніший за Донбас

 

Наступний поєдинок «Кременчук» проведе 21 січня вдома на СК «Айсберг» проти «Кривбасу». Початок поєдинку о 17:00.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: xsport, "Донбас"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх