Депутат Полтавської облради з подивом дізнався, що він «шатун»

30.12.2016, 15:05 Переглядів: 2 620

Інформація про участь депутата з Полтавщини у форумі відокремлення Закарпаття від України з'явилася у російських ЗМІ

Російські ЗМІ повідомили, що депутат Полтавської ОДА брав участь у форумі про відокремлення Закарпаття від України. Прес-служба Полтавської облдержадміністрації повідомляє, що під час моніторингу інформаційного простору виявили недостовірну інформацію. 

 

З'явилася інформація, що нібито в Ужгороді відбувся міжрегіональний форум, де депутати з різних областей України обговорювали питання про автономію Закарпаття. У Закарпатській обласній раді заперечили проведення подібного заходу на території області.

 

Також російські ЗМІ у новині згадали депутата Полтавської обласної ради Олександра Порохню, який ніби-то був присутній на форумі.

 

Сам депутат з подивом дізнався про свою участь у даному заході.

 

- Я взагалі ніколи не був у Закарпатській області, а в ті дні я перебував у Полтаві, на Відкритому чемпіонаті ПАТ «ПЗМС» з футзалу серед аматорських команд», - заперечив Олександр Порохня.

 

- Ми виявили недостовірну новину у мережі Інтернет, яка спрямована на розхитування суспільно-політичної ситуації в Україні. Зазначена інформація підлягає спростуванню, оскільки є недостовірною, та такою, що не відповідає дійсності. Прошу громадян області бути уважними при вивченні інформаційного середовища, оскільки російський агресор всіляко намагається заподіяти нам шкоди, - прокоментував ситуацію директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської ОДА Вадим Штефан.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх