В Україні відзначають 25-й День Збройних сил

6.12.2016, 11:37 Переглядів: 2 400

В Україні відзначають 25-й День Збройних сил

Вітаємо всіх військових з професійним святом!

Сьогодні, 6 грудня, в Україні відзначають День Збройних сил - загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців, що давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів.

 


Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято - День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України від 19-го жовтня № 3528-XII.

 


Не дивлячись на виниклі труднощі, що випали на долю нової незалежної української держави з розпадом Радянського Союзу, діючому складу українських військових вдалося зберегти високий професіоналізм, боєготовність і хороші армійські традиції. Після Революції Гідності та початку воєнних дій на сході нашої країни розпочалася нова сторінка в історії українських Збройних сил.



Кременчужан з професійним святом вітає військовий комісар Кременчуцького об’єднаного міського військового комісаріату підполковник Роман Сушко:

 

В Україні відзначають 25-й День Збройних сил

 

«У цей день ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Збрoйних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашoї держави. 
У відповідальний час народ завжди з особливою увагою дивиться на своїх захисників. Для нас, військових, служіння народу – найвища честь, покликання, обов’язок.
Свято Збройних сил України – це данина пам’яті тисячам воїнів, які загинули в битвах за свободу, волю та незалежність України. У пам'яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків, назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі.
Сьогодні військовослужбовці виявляють глибокий патріотизм, стійкість, витримку та відповідальність, роблять усе можливе для зміцнення обороноздатності нашої держави.
Переконаний, що навіть у найскладніших умовах ви залишитеся вірними присязі, спрямуєте всі свої сили, свою професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності, дисципліни та організованості.
Щиро вітаю всіх військовослужбовців та службовців з Днем Збройних Сил України та бажаю Вам усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій і побажань».


Автор: Руслана Горгола Джерело фото: alternatyva-pisochyn.com.ua Відео: Військове телебачення України, MILITARY CHANNEL Джерело відео: youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх