Кременчук входить до 20-ки "гарячих точок" України на виборах-2015

25.10.2015, 08:30 Переглядів: 2 978

Кременчук входить до 20-ки "гарячих точок" України на виборах-2015

Комітет виборців України розробив карту населених пунктів, у яких зафіксовано серйозні проблеми із ходом виборчого процесу

Комітет виборців України назвав населені пункти, в яких зафіксовано серйозні проблеми із ходом виборчого процесу.

 

До "гарячих точок" віднесли 20 міст, у яких спостерігались проблеми із технічною організацією виборів, криміналізацією виборчого процесу та жорсткою конкуренцією між кандидатами.

 

Кременчук внесли до числа міст, де можливі "незаконні спроби вплинути на волевиявлення громадян". Через жостку конкуренцію ще у 7 містах України зафіксовані такі випадки: Миколаєві, Дніпропетровську, Херсоні, Вінниці, Жмеринці, Нікополі, та Рівному.  

 

В 11 містах наявні проблеми із технічною організацією виборів (запізнення із виготовленням або серйозні помилки в бюлетенях, явно виражена некомпетентність або заангажованість ТВК). До таких міст віднесено Черкаси, Тернопіль, Новомосковськ, Лисичанськ, Маріуполь, Цюрупинськ, Ужгород, Харків.

 

У 8 містах зафіксовано випадки криміналізації виборчого процесу (напади на кандидатів, штаби, агітаторів, знищення агітаційної продукції/наметів). Зокрема, в Рівному, Херсоні, Одесі, Луцьку, Глухові, Ірпіні, Харкові та Каховці.

 

У чотирьох містах зафіксовано проблеми відразу за кількома параметрами. До таких міст належать Дніпропетровськ, Харків, Рівне та Херсон.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ-2015:

25 жовтня 2015 року в Кременчуці відбудуться вибори мера, депутатів Кременчуцької міської ради та депутатів Полтавської обласної ради.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх