Гроші на освіту можна позичити

14.04.2006, 12:04 Переглядів: 3 650
Банки дають кредити на навчання.

Кредитування навчання – відносно новий продукт у сфері послуг вітчизняних банків. Його умови майже не відрізняються від тих, за якими кредитуються товари побутового вжитку, витрати на оздоровлення  чи заробітки за кордоном. Термін кредитування, як правило, складає від року до п’яти, але в деяких банках гроші можна „позичити” і на 15 років. Банки люб’язно зголосяться „дати” вам на навчання 15-20 тисяч гривень. Щоправда у „Приватбанку” можна отримати і кредит у 50 тисяч. Як розповіли нам у місцевій філії банку особливістю цього кредитування є те, що ви отримуєте додаткові кошти на пластикову картку, тож їх можна витрачати не лише на оплату навчання, а й на особисті потреби. Будь-який кредит доведеться повертати  рівномірними виплатами. За  послуги банку теж треба буде заплатити. Суму можна поділити на частини або виплатити комісійні „одним махом”.
Клієнтом банку може стати як сам повнолітній абітурієнт, так і його батьки. Швидше за все, у банку вимагатимуть, щоб за абітурієнта хтось поручився. Поручителів може бути декілька, але одним з них зазвичай бажають бачити когось із батьків.
Кожен банк дає кредити за власною схемою. Якщо ви вже чітко вирішили „позичати”, то залишається лише вирішити, до якого банку звернутися.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх