Де можна навчитися «бути міліціонером»

27.10.2005, 16:10 Переглядів: 2 945
Як повідомили в прес-службі міської міліції, якщо ви маєте бажання працювати в органах внутрішніх справ, вас радо зустрінуть у відділах роботи з персоналом:
– Кременчуцькому міському управлінні (вул.29 Вересня, 6, тел. 2-33-63)
– Автозаводському РВ (вул. Київська, 7, тел.

Як повідомили в прес-службі міської міліції, якщо ви маєте бажання працювати в органах внутрішніх справ, вас радо зустрінуть у відділах роботи з персоналом:
– Кременчуцькому міському управлінні (вул.29 Вересня, 6, тел. 2-33-63)
– Автозаводському РВ (вул. Київська, 7, тел. 77-06-63)
– Крюківському РВ (вул. Приходька, 33, тел. 6-01-31)
Там вам нададуть кваліфіковану допомогу з питань продовження освіти в вищих навчальних закладах системи МВС та працевлаштування в міліції. До речі, в теперішній складний фінансовий час у міліціянтів є реальна можливість здобути вищу юридичну освіту безкоштовно. Курсантам, які вступили до вищих навчальних закладів системи МВС, присвоюється звання рядового міліції (а це передбачає забезпечення всіма відповідними пільгами), видається формений одяг. Вони забезпечуються місцем проживання (казарма). Виплачуться стипендія. По закінченню навчання курсантам присвоюється звання лейтенанта міліції, з послідуючим обов'язковим працевлаштуванням в службах та підрозділах ВС. Юнаки, які пройшли службу в лавах Збройних сил України, або ті, які її не проходили, але їм виповнилося 25 років і за станом здоров’я вони придатні до служби та мають позитивну характеристику можуть бути прийняті на службу в ОБ ППСМ та  безкоштовно навчатися в вищих навчальних закладах системи МВС.
Найважливіше питання завжди постає про матеріальне забезпечення та оплату праці. Так сержантський склад першого року служби має отримувати 600-700 грн, до 10 років служби – 700-900 грн. Начальницький склад відповідно 700-800 грн. та 900-1000 грн. За розкриття резонансних злочинів та відмінні показники в службовій діяльності – передбачаються грошові заохочення. Одинаків забезпечують гуртожитками.
Маючи 20-річний стаж служби, чи при досягненні 40-річного віку жінками, або 45-річного віку чоловіками, працівник міліції має право піти на пенсію. Після виходу на пенсію (яка в середньому становить 1500-3000 грн.) зберігаються пільги, з яких, мабуть, найважливішими є пільги на оплату комунальних послуг.
Тому, якщо ви молодий, здоровий, мужній, і вас не лякають труднощі й відповідальність – на вас чекають в органах внутрішніх справ.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх