Освітянам заплатять по-новому

27.10.2005, 16:10 Переглядів: 2 002
На працівників освіти, окрім підвищення заробіної плати за тарифними сітками чекає ще одне підвищення..

Як повідомили “Телеграфу” в Автозаводському відділі освіти, за звання, вміння та знання відтепер обіцяють доплачувати. Так, за високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи, складність та напруженість роботи освітяни отримають надбавку в 50% від розміру свого посадового окладу. “Почесні” та “Народні” отримають доплату в 40% від окладу, а “заслужені” – 20%.
Не забули і про спортсменів. Звання “Заслужений тренер”, “Заслужений майстер спорту” принесе додатково 15 відсотків від посадового окладу. 'Майстри спорту' та 'Майстри спорту міжнародного класу' можуть розраховувати на 10% від посадового окладу. Стане вигідним знати декілька іноземних мов. За знання однієї мови вчитель отримає 10% окладу (якщо знання мови не є вимогою для заняття посади), за знання двох – 25%. Знати африканську, східну або угорсько-фінську мову ще вигідніше – отримаєш надбавку в 15% від окладу. На доходи освітян вплинуть також вчені ступені та години кропіткої нічної праці.
Втім, Ольга Шиян, завідуюча районним відділом Автозаводського райвно, каже, що на майбутній рік на освіту виділили менше коштів, ніж потрібно: 'На місто нам дали 59,3 мільйони гривень, а 50 мільйонів – це потреби лише нашого району'. Тож як забезпечуватимуться ці статті фінансуванням, невідомо.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх