Школярів у Крюкові поменшало

31.08.2005, 15:08 Переглядів: 2 434
На 542 учні менше в порівнянні з минулим роком, пішло нині у крюківські школи. Про це заявив завідувач райво Валерій Лобода під час своєї доповіді на щорічній конференції учителів району. Цю проблему по місту санітарні лікарі пояснюють зменшенням народжуваності.
Та, незважаючи на таку тенденцію, школярам, як і раніше, не вистачає підручників, а гаряче харчування обмежується булочкою з чаєм (50 копійок – на день).

А булочок більше не стало

На 542 учні менше в порівнянні з минулим роком, пішло нині у крюківські школи. Про це заявив завідувач райво Валерій Лобода під час своєї доповіді на щорічній конференції учителів району. Цю проблему по місту санітарні лікарі пояснюють зменшенням народжуваності. Та, незважаючи на таку тенденцію, школярам, як і раніше, не вистачає підручників, а гаряче харчування обмежується булочкою з чаєм (50 копійок – на день). Районна влада пояснює це формульними розрахунками міністерства, що не відповідають реальній ситуації. У вчителів свої проблеми, про які вони повідомляли на конференції керівництво: відсутність житла (останні 3 квартири педагоги отримали у 2000 році), бідна матеріально-технічна база шкіл, недостатня кількість методичок. “Про наші проблеми знає Президент, облдержадміністрація, міністерство,”- запевнила заступник голови райради Галина Пилипенко. Щодо житла, то вона сказала, що районна влада сприятиме отриманню вчителями кредитів у рамках програми молодіжного будівництва.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх