Студентів заохотили до навчання

21.10.2011, 14:04 Переглядів: 4 293

Дев'ять молодих людей отримали стипендії від благодійного фонду «Джерело Дніпра»

Студентів заохотили до навчання

 

Стипендіальна програма фонду діє вже сьомий рік і спрямована на підтримку талановитих молодих людей, які досягли успіхів у навчанні та займають активну громадську позицію.

 

17 жовтня Почесний Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра» Володимир Матицин вручив стипендії найкращим студентам, яких представили до нагородження вищі навчальні заклади.

 

За положенням стипендіальної програми Фонду, яка діє з 2005 року, матеріальне заохочення отримує один представник від кожного вищого навчального закладу Кременчука. Аби стати стипендіатом, потрібно не лише добре вчитися, а й займати активну громадську позицію у житті, досягти результатів у творчості або спорті, брати участь у молодіжному русі міста. Студенти, яких представили до нагородження, дійсно гідні цієї відзнаки: встигли проявити себе у житті, є лідерами своїх колективів. Двоє із стипендіатів брали участь у благодійних акціях, і ці характеристики особливо сподобалися Володимиру Матицину, адже саме цим багато років займається Фонд, який він заснував.

 

- Ми бачимо в  вас  майбутнє. І хочемо, щоб ви любили Україну та прагнули зробити її кращою, щоб ви якомога більше брали участь у громадському житті міста, - звернувся до молоді Володимир Митрофанович.

 

Він вручив стипендіатам подарунки та картки, на які вони щомісяця отримуватимуть 520 гривень, та побажав раціонально витрачати гроші. Молоді люди замислилися…

 

Депутат міської ради Юрій Гриценко від імені громадської організації «Рідне місто», яка співпрацює з фондом «Джерело Дніпра», подякував Володимиру Матицину за підтримку молоді та оголосив, що незабаром стартують два нові спільні проекти. Один із них спрямований на підтримку руху КВН. Інший, який започаткують у наступному році, буде танцювальним: молоді дадуть можливість змагатися та розвивати свій талант.

 

Студентів заохотили до навчання
Маргарита Просяник, студентка 4-го курсу педучилища, каже, що, перш за все, купить методичну літературу, яка їй необхідна для роботи в школі.

 

Стипендіати фонду «Джерело Дніпра»:

  • Сергій Дудник, Кременчуцький університет економіки, інформаційних технологій і управління

  • Станіслава Левіна, коледж Кременчуцького національного університету

  • Денис Горячковський, Кременчуцький інститут Дніпропетровського університету економіки та права

  • Маргарита Просяник, Кременчуцьке педагогічне училище

  • Артур Войтко, технікум залізничного транспорту

  • Катерина Хвостик, Кременчуцький медичний коледж

  • Яна Петраченко, Кременчуцький льотний коледж НАУ

  • Ігор Янкевич, Кременчуцький національний університет

  • Ольга Кобік, Кременчуцьке ВПТУ №7.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх