«Капремонт ліфта буде проведено за умови фінансування»

20.03.2009, 13:50 Переглядів: 2 199
У минулому номері «Телеграфа» ми надрукували матеріал «Мешканці – проти комунальників»..

У ньому, зокрема, йшлося й про скарги жителів будинку на вулиці Московській, 18 на підвищений шум двигуна при роботі ліфта. При цьому вони отримали відповідь, що «СРБУ «Кременчукліфт» не має ніякого відношення до ліфта».

Маємо внести деякі уточнення. «Кременчукліфт» займається монтажем нових ліфтів, плата за послуги ліфтів у будинках йому не перераховується. Як пояснив «Телеграфу» Олександр Антипенко, директор підприємств, що займаються обслуговуванням ліфтів, свого часу «Кременчукліфт» був реорганізований у три підприємства. На даний час обслуговуванням ліфтів займаються «Кременчукліфтсервіс» та «Кременчукліфт-2» .

Що стосується будинку на вулиці Московській, 18, то його обслуговує «Кременчукліфтсервіс». Як директор цього підприємства Олександр Антипенко повідомив наступне:

– Ліфт у першому під‘їзді будинку №18 на вулиці Московській – у плані на капітальний ремонт (заміна редуктора двигуна коштує 12 тисяч гривень.) У той же час, хоча й є певні проблеми із шумом двигуна, ліфт наразі придатний до експлуатації, що підтверджено актом інспекції держтехнагляду. Капремонт буде виконаний у поточному році за умови фінансування з міського бюджету. До цього, реагуючи на скарги мешканців, у позаминулому році ми замінили станцію управління ліфтом. Зазначу, що борг мешканців будинку за користування ліфтом складає 4272 гривні. Якби наше підприємство отримало ці кошти, ми змогли б зробити поточне обслуговування ліфта (на нього теж нарікають мешканці – ред.) більш якісним.

Кошти на капремонти ліфтів з міського бюджету мають виділити у квітні, зазначив пан Антипенко. До цього роботи не здійснюватимуться. Загалом у Кременчуці капремонту потребує 360 ліфтів із 700, які експлуатуються.

На капремонт ліфта відводиться не більше трьох діб. Якщо ж він простоює понад цей час, з мешканців знімають оплату за кожну добу простою ліфта, наголосив Олександр Антипенко.



 
Автор: editor
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх