У їдальню мерії пускають всіх бажаючих

29.10.2009, 16:35 Переглядів: 2 526
Пообідати разом з чиновниками можна за 10-15 гривень.
В їдальнях влади смачно готові покормити усіх бажаючих

– Вже кілька місяців, як обідаю у цій столовій. Із початку ціни здавалися високими, але зараз звик. І в кризу вони не набагато збільшилися, хоча чув, що у їдальні льотного коледжу та на швейній фабриці ціни дещо нижчі, але туди ходити далі, – розповідає Олексій і купує суп, плов та компот із хлібом. Він каже, що працює інженером в одній із приватних фірм, розташованих поруч із виконкомом, і не хоче носити «тормозки» з дому. Вартість обіду Олексія – 8 грн. 85 копійок.

Загалом у столовій охочі пообідати розплачуються купюрами від 10 грн. Так, 27 жовтня, салат із капусти коштує 1,50 грн, із буряка – 1,40 грн, суп картопляний – 2,30 грн, солянка – 2,90 грн. Плов можна поїсти за 5,25 грн, пюре картопляне за 2,65 грн. Компот коштує 1,10 грн, а шматок хліба – 0,20 коп.

Загалом їдальня працює з 12 до 14-ої години у робочі дні. Вона розташована на четвертому поверсі міськвиконкому, майже якраз над кабінетом мера. При вході до виконкому охорона іноді питає, чи до їдальні йде відвідувач. Іноді нічого не питає, бо багатьох вже знає в обличчя.

Крім сторонніх осіб, до їдальні, безумовно, ходять і працівники міської ради та виконкому. Тож інколи сторонньому відвідувачу можна пообідати і подивиться на чиновника, якого часто показують у новинах «Візиту» чи друкують їх фото в газетах.

Олексій каже, що мера Миколу Глухова в їдальні ніколи не бачив.

А як у них?

У їдальні мерії Полтави та облдержадміністрації також пускають всіх бажаючих

Як повідомила «Газета по-українськи», обідати в їдальню міськради Полтави пускають всіх охочих. Середня вартість обіду становить 15 – 20 грн.

Вхід до їдальні облдержадміністрації теж вільний. Тут обідають держслужбовці, працівники офісів, розташованих неподалік. М’ясні страви у їдальні розігрівають у «мікрохвильовці». Частина салатів виставлена в скляній вітрині, інші страви – на полицях.

Обід у середньому обходиться в 20-25 грн.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх