Крюків‘янам готують „тепле” підвищення цін

11.10.2007, 15:10 Переглядів: 2 189
Поки Крюків і Занасип сидять без гарячої води – комунальне підприємство „Теплоенерго”, яке відповідає за теплопостачання цих районів, уже порахувало нові ціни на свої послуги.
Готуйте дрова, панове!

Поки Крюків і Занасип сидять без гарячої води – комунальне підприємство „Теплоенерго”, яке відповідає за теплопостачання  цих районів, уже порахувало нові ціни на свої послуги. Підвищені тарифи не оприлюднюють – вони ще не обговорювалися у виконкомі. (Виконком відповідно до своєї компетенції затверджує тарифи комунальним підприємствам.)
Раніше Микола Порицький, заступник міського голоси, який курирує комунальну сферу, заявляв, що підвищення буде незначним – на 10 копієк за опалення одного квадратного метру житлової площі.
Необхідність збільшення тарифів комунальники пояснюють типово: ціна на тепло не відповідає його собівартості. До речі, КП „Теплоенерго” є збитковим і щороку отримує дотації з міського бюджету. Цьому підприємству, нагадаємо, у черговий раз перекрили газову трубу одразу після виборів – населенню вдалося помитися аж тиждень з моменту попередньої „відключки”. У виконкомі пояснили, що ДК „Газ України” не дає блакитного палива внаслідок боргів „Теплоенерго”. У виникненні боргів звинувачують населення. Микола Порицький заявляє, що мешканці (особливо мікрорайону Раківка) погано розраховуються з підприємством за минулорічне тепло. Тим часом на „Теплоенерго” насідає й інший кредитор. Крюківський вагонобудівний завод вимагає гроші за тепло від своєї теплоелектроцентралі, передане КП „Теплоенерго” для потреб населення. КВБЗ направив листа міському голові Миколі Глухову, де міститься пропозиція затвердити нові тарифи на транспортування тепла (тобто підвищити чинну ціну, за якою КП „Теплоенерго” купує тепло у вагонзаводу).
Розсьорбувати „тарифну кашу” двох підприємств врешті доведеться споживачам –платити більше за ненадійне тепло.
...Допоки домовленостей про відновлення газопостачання КП „Теплоенерго” – немає. Опалювальний сезон усе ще під загрозою.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх