«Гори, гори ясно!»

1.07.2007, 13:07 Просмотров: 1 691
«Якщо підпалити деякі сорти печива, то буде кольорове полум’я та цікавий запах». Vlаd-Trеg..

(Із sms-повідомлення)

«ТелеграфЪ» підпалив два різних сорти печива: галетне та пісочне. Як і казав наш читач Vlаd-Trеg, обидва яскраво палають і обидва виділяють «цікавий» запах. Та, як нас запевнили на кафедрі екології КДПУ, це ще не означає, що таке печиво – шкідливе для здоров’я. Просто у ньому горять практично всі інгрідієнти, які мають органічне походження – і мука, і жир, і цукор, і складові ароматизаторів. У печиві не горять хіба що сіль та сода.



 
0
Автор: editor
Теги:
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, ВОЙДИТЕ или ЗАРЕГИСТРИРУЙТЕСЬ.
Ознакомьтесь с правилами комментирования.


Вверх