22 березня. В Кременчуці роботодавці презентуватимуть вакансії

18.03.2016, 14:30 Переглядів: 5 273

Кременчуцький центр зайнятості проведе міжрайонний Ярмарок вакансій

22 березня 2016 року о 10:00 в Міському палаці культури відбудеться міжрайонний Ярмарок зайнятості, який проводить Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості, в рамках проекту Європейського союзу "Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб". Про це повідомили на нараді, яку проводили перший заступник міського голови Володимир Пелипенко та виконуючий обов’язки директора Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості Віктор Калашник в мерії.

 

Проект передбачає комплекс заходів, спрямованих на поліпшення трудової адаптації та спрощення процедури працевлаштування переселенців. Ярмарок зайнятості один із них.

 

На заході 48 ринкоутворюючих підприємств Кременчуцького, Комсомольського, Глобинського і Козельщинського районів презентуватимуть вакансії, які вони можуть запропонувати внутрішньо-переміщеним особам, а працівники центру зайнятості проінформують безробітних про актуальні вакансії та нададуть поради по вибору роботи та працевлаштуванню.

 

Крім переселенців захід запрошують відвідати всіх шукачів роботи, безробітних, випускників професійно-технічних училищ та одинадцятикласників.

 

На ярмарку працівників шукатимуть представники Колісного заводу, КрАЗу, Крюковського вагонобудівного заводу, тролейбусного управління, заводу технічного вуглецю, Глобинського м'ясокомбінату та Полтавського ГЗК.

 

Також ярмарок відвідають представники Європейського Союзу, губернатор Полтавської області та його заступник.

 

Захід буде проводитися за адресою: м.Кременчук, бульвар Пушкіна, 2, Міський палац культури ім. Петровського, 1 поверх з 10:00 до 13:00.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх