Солодка перемога

23.02.2007, 15:02 Просмотров: 867
Кременчуцький шеф-кухар посів перше місце на міжнародному кулінарному конкурсі.
Торт «Тірамісу» Сергія Лиходія, виконаний у класичних італійських традиціях. Ну, як вам така валентинка?

Міжнародний конкурс з кулінарно-кондитерського мистецтва пройшов у Санкт-Петербурзі з 5 по 9 лютого. Кременчужанин Сергій Лиходій, шеф-кухар ресторану «Пікассо», що працює у ТРК «Європа», посів на ньому перше місце у номінації «Європейський десерт». Він приготував суддям, представникам професорського складу коледжу харчування Санкт-Петербурга, «Шоколадний мусс», який виявився найсмачнішим серед страв, приготованих іншими 28 учасниками. Участь у семінарі брали шеф-кухарі з провідних ресторанів Тюмені, Астрахані, Салехарда, Татарстана та Санкт-Петербурга. «На цей конкурс я потрапив випадково, - каже Сергій, - прочитав про нього в Інтернеті, вирішив брати участь. Чесно кажучи, не ставив перед собою мету перемогти, тож ця перемога стала для мене приємним сюрпризом».



 
0
Автор: editor
Теги:
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, ВОЙДИТЕ или ЗАРЕГИСТРИРУЙТЕСЬ.
Ознакомьтесь с правилами комментирования.

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.


Вверх