Кременчужани!

23.10.2015, 11:24 Переглядів: 1 066

Вам ще не набридла ця брудна передвиборча кампанія? Усі ці нісенітниці, що їх друкують численні чорні газетки, уся та маячня,

що ллється з екранів?

Пригадайте, 5 років тому, восени, відбувалось те саме. На виборах 2010 року найбільше бруду лилось на кандидата на посаду міського голови Олега Бабаєва. Бо тодішня влада розуміла – він прийде і наведе порядок. Що тільки про нього не вигадували!

 

Міськвиборчком виносив Бабаєву попередження за вигадані порушення. Через наклепи Бабаєва навіть знімали з виборів.

Але він повернувся через суд і переміг! Кременчужани не розчарувались у своєму виборі – Бабаєв дійсно навів порядок і місто почало розквітати. Та після його трагічної смерті розвиток Кременчука перервався…

 

Втім, зараз є шанс його поновити – на вибори йде давня колега Бабаєва – Ірина Дроздова, яка разом з ним піднімала «Кременчукм'ясо», а потім за його порадою й очолила підприємство. Нинішня міська влада боїться Дрозову не менше, ніж колишні керманичі боялись Бабаєва.

 

Саме на Дроздову сьогодні ллють найбільше бруду – так само, як колись на Бабаєва. Так само виносять їй попередження за висмоктаними з пальця звинуваченнями. Залякують її прихильників і навіть чинять на них тиск, прикидаючись правоохоронцями. Водночас готуються масові фальсифікації на виборчих дільницях. Це – агонія переляканих чиновників, які звикли наживатись на міському бюджеті.

 

Але в них не вийде ввести в оману кременчужан. Не вийде здолати нашу волю до правди, до змін і до кращого життя. Прийдімо на дільниці та проголосуймо, як підказує здоровий глузд і совість!

 

Не залишимо жодних шансів негідникам!

 

Політична реклама

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх