Кременчужани скаржаться, що бійці в армії роздягнені

23.10.2014, 12:00 Переглядів: 1 503

Досі без необхідної амуніції залишаються на війні кременчуцькі хлопці. Про це Дмитру Кавуннику, кандидату в народні депутати від Радикальної партії Олега Ляшка, розповідають батьки бійців, які зараз знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції.

Кременчужани скаржаться, що бійці в армії роздягнені

 

Саме під час зустрічей кременчужани часто скаржаться Дмитру Кравуннику на проблеми в армії (Помічники кандидата в нардепи, складаючи рейтинг звернень виборців помітили, що ті, що стосуються вкрай незадовільного забезпечення бійців в українській армії, – на третьому місці після «комуналки» і транспорту).

 

Вчора Дмитро Кавунник приніс в редакцію “Телеграфа” 12 пар наколінників. Передати їх редакцію попросили бійці 92-ї механізованої бригади. Один з бійців бригади, Руслан, днями повертатиметься у свою частину і завезе їх солдатам.

 

Сам Дмитро Кавунник каже, що про украй незадовільне забезпечення армії знає не з чуток, бо вже декілька місяців, як волонтер, щотижня доставляє все необхідне кременчужанам, які зараз на війні.

 

-- Українська армія тримається на волонтерах, бо бійці отримують від держави лише зброю, а все інше – це те, що передають люди, – говорить Дмитро Кавунник. -- Щодня до нас приходять бійці, які на кілька днів, в рамках ротації, повернулись в Кременчук. Нещодавно передали ними речові мішки, берці, матраци.

 

Він розповів, як днями до нього підійшла жінка і поскаржилася, що її сина в армії не забезпечили навіть найнеобхіднішим – спальником і бронежилетом.

 

-- Зі спальником допомогли відразу. З бронежилетом питання вирішується. Я хочу, щоб кременчужани розуміли, такими одноразовими акціями проблему не вирішити. Потрібні зміни на рівні держави. У нашій армії 450 генералів. Для порівняння: в США – 40. Навіщо нам ці генерали? – ставить риторичне запитання Дмитро.

 

Він знає, що робити і як змінити ситуацію. Його позиція радикальна – змінити чинуш-генералів на людей, які вже дієво працюють, забезпечуючи українську армію усім необхідним.

 

Під час зустрічей від кременчужан пролунало ще кілька ідей, які Дмитро Кавунник готовий втілити в життя.

 

-- Так, один дідусь підказав мені, що бійцям потрібно видавати жетони. Наразі це – на рівні розмов. Коли гинуть солдати, не завжди можна їх опізнати – і це біда. Введення таких жетонів – це в рази менше невпізнаних убитих бійців, – каже кандидат у нардепи і сумно додає. - Але найважливіше завдання — це зупинити війну, щоб нікого не потрібно було впізнавати...

 

Політична реклама

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх