Ляпун об`єднує кандидатів проти фальсифікацій виборів

22.10.2014, 15:18 Переглядів: 1 936

З відповідним листом Микола Ляпун звернувся до усіх кандидатів у народні депутати, які не представляють інтересів олігархів

Ляпун об`єднує кандидатів проти фальсифікацій виборів

Кандидат у народні депутати Микола Ляпун звернувся до кандидатів від демократичних сил, які не мають приналежності до олігархії. Його мета — об`єднати зусилля кандидатів у боротьбі проти фальсифікації виборів. У тому, що фальсифікації відбуватимуться — Микола Ляпун не має сумніву.

 

Зокрема, у листі йдеться: “Ці вибори – апогей махінацій, маніпуляцій та нечесних політичних технологій і зловживань. Підкуповування виборців, численні технічні кандидати, «свої» члени виборчих комісій, - олігархи роблять усе, щоб Олімп із грошей не пішов з-під їх ніг. І найважливіше сьогодні для усіх кандидатів від демократичних сил – не допустити до влади представників злочинних кланів, які пустили коріння в Україні та пообростали корупційними зв’язками, яким байдужа доля людей, Кременчука, які намагаються збагатитися за рахунок простих робітників, за рахунок нашої екології, нашого майбутнього.”

 

Лист-звернення:

"Кандидати від демократичних сил!

Просимо уваги усіх кандидатів від демократичних сил, усіх, хто не має мільйонних статків і приналежності до олігархії! Ті, хто сколотив свої багатомільйонні капітали за рахунок простого народу щодуху рвуться до влади, як до корита з обідом. Вони роблять це всупереч настроям українського народу, який вимагає люстрації та відсторонення від влади олігархів, що лобіюють свої інтереси.

 

Ці вибори – апогей махінацій, маніпуляцій та нечесних політичних технологій і зловживань. Підкуповування виборців, численні технічні кандидати, «свої» члени виборчих комісій, - олігархи роблять усе, щоб Олімп із грошей не пішов з-під їх ніг.

 

І найважливіше сьогодні для усіх кандидатів від демократичних сил – не допустити до влади представників злочинних кланів, які пустили коріння в Україні та пообростали корупційними зв’язками, яким байдужа доля людей, Кременчука, які намагаються збагатитися за рахунок простих робітників, за рахунок нашої екології, нашого майбутнього. Якщо така людина прийде до влади від нашого округу – це означатиме, що ідеали Революції Гідності викинули на смітник, а місто буде позбавлене промислового розвитку й економічного зростання.

 

Тому сьогодні ми маємо об’єднати зусилля, домогтися чесних, по-справжньому європейських і незаангажованих виборів, на яких не буде місця фальсифікаціям і брудним технологіям.

Микола Ляпун"

 

Політична реклама

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх