До уваги випускників 9 класів!

15.06.2017, 16:00 Переглядів: 2 381

На базі Кременчуцького ліцею № 4 за підтримки Департаменту освіти виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області та Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського оголошується набір учнів до 10 класу за природничо-математичним напрямом (екологічний профіль) Університетського Ліцею.

До переваг навчання в Університетському Ліцеї можна віднести професійну підготовку до ЗНО, отримання додаткових балів при зарахуванні до університету, при успішному навчанні, проведення лабораторних робіт на сучасному обладнанні на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського під керівництвом провідних фахівців університету та Кременчуцького ліцею №4, можливість приймати активну участь у заходах як ліцею так і університету та інше.

А головною перевагою навчання є підготовка до навчання в університеті за природничо-математичним напрямом.

 

Зарахування проводиться за результатами співбесіди з біології, яка відбудеться 22.06.2017 о 1100 в аудиторії 1408 (1 корпус КрНУ) за адресою м. Кременчук, вул. Першотравнева, 20.

При собі мати документ, що засвідчує особу.

 

Додаткову інформацію щодо проведення співбесіди, можна отримати за контактними телефонами: (096) 097-72-61 – координатор Університетського Ліцею; (05366) 3-60-34 – приймальна директора Кременчуцького ліцею № 4.

E-mail: krnu.lycee@ukr.net

Сайт: http://www.kdu.edu.ua/new/lyceist.php

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх