ТМ «Гармонія» без секретів, без завіс!

17.03.2017, 16:30 Переглядів: 5 066

ТМ «Гармонія» без секретів, без завіс!

Продукція, народжена в гармонії з природою

Цього року Лубенський молочний завод, який випускає продукти ТМ «Гармонія» - святкує своє 80-річчя. Увесь цей час завод забезпечує Полтавщину якісною та смачною продукцією, виготовленою з любов'ю із цільного молока. До 80-річчя «Гармонія» відкрила двері усіх потужностей та господарств, аби у споживачів не лишилось жодних сумнівів щодо натуральності продуктів.

 

Звідки береться молоко: від теляти до пляшки

Молоко на завод звозиться з 25 ферм, розташованих у семи районах Полтавської області. Усі вони мають Сертифікат якості молока — на фермах є лабораторії, які перевіряють молоко за присутності водія «Гармонії». Радіус доставки молока не перевищує 120 кілометрів, а отже воно дістається заводу максимально швидко та ще охолодженим.

 

ТМ «Гармонія» без секретів, без завіс!

 

Ферми, з якими співпрацює «Гармонія», розташовані в екологічно чистих районах області — це господарства, які піклуються про якість молока, починаючи з вирощування трави та приготування корму для корів до відправлення сировини на виробництво.

 

Ось наприклад ферма агрофірми «Оржиця», однією з провідних галузей якої є тваринництво, вирощує близько 3000 голів великої рогатої худоби, 800 із яких — дійні корови. Кожна з них на добу дає 27-29 л молока, а вся ферма — понад 21 тонну. Усі корови народились та виросли на фермі — тут є ціла “ясельна група”, в якій телятка утримуються окремо перші три роки. Їх годують зі спеціального “молочного таксі” - пристрою, який пастеризує молоко та охолоджує його до +38оС. Дорослих корів також годують лише натуральними кормами, вирощеними та приготованими на агрофірмі: сіном, соломою, силосом, соняшниковим шротом, кукурудзяною пастою та комбікормом з додаванням солі, крейди і води. Таке харчування забезпечує корову усім необхідним, аби вона була здоровою та давала смачне молоко.

 

- З усього цього, за допомогою людей та корови, і виходить молоко, - жартує директор агрофірми Валентин Несен. - Жодних хімічних чи біологічних домішок наші корови не отримують.

 

Ферма комп'ютеризована — більшість процесів проходять автоматично, без контакту молока з людьми чи повітрям. У доїльному цеху корів доять спеціальним доїльним апаратом, з якого молоко одразу потрапляє у цистерну, де охолоджується до +4оС, а з неї — до молоковоза, який доправить його просто на завод.

 

На виробничих потужностях

На заводі молоко зустрічає приймальна лабораторія, що бере пробу і робить повторний аналіз на понад 30 показників відповідності якості сировини. Якщо раптом молоко не проходить за якимось із показників, його повертають назад на ферму. «Гармонія» не приймає молоко у населення, адже його якість надто не стабільна, а якість молока — запорука якості готового продукту.

 

ТМ «Гармонія» без секретів, без завіс!

 

Після перевірки молоко потрапляє до резервуарів, у залежності від його жирності, звідки автоматично розподіляється сучасними комп'ютеризованими лініями з виготовлення, розливання і фасування продукції.

 

ТМ «Гармонія» без секретів, без завіс!

 

Із нього виготовляють близько 200 видів продукції: молоко, кефір, ряжанка, сметана, закваски, йогурти, сироватка, масло, плавлений сир, сир кисломолочний, сиркові маси, сирки, десерти, морозиво. На підприємстві кожний цех фасує окремий вид продукції у різні види сучасної упаковки: пляшки, стакани, плівку і пюр-пак.

 

ТМ «Гармонія» без секретів, без завіс!

«Якби ми виготовляли не молоко, а молочний продукт, то мої особисті прибутки виросли б у десять разів», - гендиректор «Гармонії» Володимир Дорош

 

Успіх продукції ТМ «Гармонія», на думку її генерального директора Володимира Дороша, у першу чергу, в людях, що працюють на підприємстві. «Нині, як ніколи кваліфіковані спеціалісти на вагу золота», - говорить Володимир Дорош.

  • Харчова безпека — така ж важлива, як і безпека військова. Ми часто про це забуваємо, але слід завжди контролювати, що їдять наші діти — від цього залежить здоров'я нації, - переконаний Володимир Дорош. - Якби замість молока ми виготовляли молочний продукт, як це дозволяють робити норми, то мої особисті прибутки виросли б у десять разів! Але ми цього не робимо, адже не це в нас у пріоритеті. Найкраща реклама «Гармонії» — якісна продукція та «сарафанне радіо».

  • Наші продукти зараз найдорожчі на ринку тому, що виготовлені зі справжнього молока, а значить — натуральні, корисні та якісні. Використовуючи молоко, неможливо виготовляти дешевий продукт. Майже 70% собівартості готових виробів — ціна на сировину. Через натуральність продукту і термін його зберігання невеликий — в середньому 5-6 діб.

  • Нас полюбляють у Кременчуці більше, ніж у Лубнах, і за це ми любимо Кременчук! Із вдячності до кременчужан восени ми організуємо у вашому місті велике кінно-спортивне свято «Конкур» з концертною програмою та обіцяємо привезти артистів, яких оберуть кременчужани.

 ТМ «Гармонія» без секретів, без завіс!

 

Купуйте «Гармонію» і тоді гармонія буде не лише на столі, але і в душі!

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх