У Полтаві через ревнощі викрали студента

17.12.2017, 15:48 Переглядів: 6 126

Хлопця примушували припинити стосунки з дівчиною

Трьох полтавчан підозрюють у викраденні 18-річного студента одного з вищих навчальних закладів Полтави. 37-річний чоловік разом з спільниками викрали студента через ревнощі, щоб примусити юнака припинити стосунки з дівчиною.


За інформацією прес-служби прокуратури, трьом мешканцям Полтави у рамках розслідування кримінального провадження повідомили про підозру у скоєнні злочинів за ч. 2 ст. 146 та ч. 2 ст. 127 Кримінального Кодексу України. 


- Реалізовуючи свій умисел, 12 грудня цього року підозрювані із застосуванням насильства  заштовхнули студента в авто, забрали мобільний телефон, наділи на голову шапку, щоб закривала очі, позбавивши змоги прослідкувати маршрут, і відвезли за місто. У лісопосадці вивели з автомобіля та катували: наказали зняти одяг і взуття, наносили тілесні ушкодження, погрожували зброєю, - розповіла заступник начальника управління прокуратури Полтавської області Наталія Лець.


За її словами, наразі життю потерпілого нічого не загрожує. А от підозрюваним Октябрським районним судом Полтави обрані запобіжні заходи: двом – тримання під вартою, іншому – цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю. Останнє рішення прокуратура оскаржуватиме в апеляційній інстанції. Досудове розслідування триває.

Довідково: 

ч. 2 ст. 146 КК України – незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб, що супроводжувалося заподіянням фізичних страждань;

ч. 2 ст. 127 КК України – катування, тобто умисне заподіяння сильного фізичного болю або фізичного чи морального страждання шляхом нанесення побоїв, мучення або інших насильницьких дій з метою примусити потерпілого чи іншу особу вчинити дії, що суперечать їх волі, у тому числі отримати від нього або іншої особи відомості чи визнання, або з метою покарати його чи іншу особу за дії, скоєні ним або іншою особою чи у скоєнні яких він або інша особа підозрюється, а також з метою залякування чи дискримінації його або інших осіб, вчинене за попередньою змовою групою осіб.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх