Полтавських міліціонерів засудили за збут наркотиків

31.10.2015, 15:34 Переглядів: 2 679

Правоохоронцям світить до 6 років позбавлення волі

Засуджено трьох міліціонерів з Полтавщини, які збували наркотики. Як повідомляє пресс-служба прокуратури, Ленінський районний суд виніс вирок за ч. 2 ст. 307 та ч. 1 ст. 364 КК України. Згідно якого підсудні отримали 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах на 3 роки, зі штрафом у 400 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, зі спеціальною конфіскацією та позбавленням спеціального звання засуджено трьох працівників ВБНОН Полтавського МУ УМВС України в Полтавській області.

 

«Працівниками прокуратури в суді було наведено достатньо доказів того, що вказані працівники міліції систематично займались незаконним придбанням, перевезенням, зберіганням з метою збуту, а також незаконним збутом особливо небезпечних наркотичних засобів та зловживали службовим становищем. У правоохоронців вилучено 50 г макової соломи та понад 500 г канабісу», - розповів прокурор Полтавщини Сергій Попов.

 

Також він додав, що прокуратурою вивчається вирок суду.

 

«У разі встановлення підстав для оскарження прокуратурою області буде внесено апеляційну скаргу. Відповідно до вимог кримінального процесуального законодавства вирок може бути оскаржений протягом 30 днів з дня його проголошення», - сказав прокурор Полтавщини.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх