Полтавські шахраї півтора року годували кіровоградців отруєним м’ясом

8.09.2005, 12:09 Просмотров: 2 130
На одному з м'ясопереробних підприємств Полтавської області штучно збільшували вагу м'яса. У партію сировини вагою наприклад 300 тонн, кололи розчин хімічної речовини, у результаті чого вага м'яса «виростала» на 100 тонн. Навряд чи суміш, яку вводили, була безпечною для здоров'я споживача, повідомляють у прес-службі обласної міліції. За даними міліції, "збільшене" м'ясо направляли на подальшу переробку.

На одному з м'ясопереробних підприємств Полтавської області штучно збільшували вагу м'яса. У партію сировини вагою наприклад 300 тонн, кололи розчин хімічної речовини, у результаті чого вага м'яса «виростала» на 100 тонн. Навряд чи суміш, яку вводили, була безпечною для здоров'я споживача, повідомляють у прес-службі обласної міліції. За даними міліції, 'збільшене' м'ясо направляли на подальшу переробку. Реалізовували небезпечну продукцію, в основному, в Кіровоградській області. Розрахунки проводили через низку місцевих фірм, а виручку переводили у готівку. Прибуток від надлишку організатори “м’ясотресту” (посадовці підприємства) привласнювали. Виявили цей злочин працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Полтавській області. За даним фактом порушена кримінальна справа. Слідство триває.



 
0
Автор: editor
Теги:
Комментировать статью могут только зарегистрированные пользователи.
Пожалуйста, ВОЙДИТЕ или ЗАРЕГИСТРИРУЙТЕСЬ.
Ознакомьтесь с правилами комментирования.


Вверх