Директору телеканалу «Лтава» зробили операцію: життєво важливі органи не вражені

28.04.2016, 15:06 Переглядів: 3 635

Директору телеканалу «Лтава» зробили операцію: життєво важливі органи не вражені

Журналісти «Кола» побували у Полтавській районній лікарні, де поспілкувалися про стан директора «Лтави» із головним лікарем Олегом Мехедьком

Директору телеканалу «Лтава» зробили операцію, повідомляє Коло.

 

 

Журналісти видання побували у Полтавській районній лікарні, де поспілкувалися про стан директора «Лтави» із головним лікарем Олегом Мехедьком.

 

Директору телеканалу «Лтава» зробили операцію: життєво важливі органи не вражені

 

Він прокоментував ситуацію так:

 

– Сталося проникаюче поранення грудної клітини. Життєво-важливі органи не задіто. Стан задовільний, він поступав у свідомості, всі життєво важливі параметри трималися. Тиск, пульс - все було в нормі. Операція була проведена за участі фахівців обласної клінічної лікарні. Під час операції виявилося, що життєво-важливі органи не вражені. Зараз він знаходиться у відділенні реанімації, проходить нормальний післяопераційний період. Можливо, завтра переведемо у хірургічне відділення, – повідомив Олег Мехедько.

 

Поступив пацієнт о 10.26. Євгена вже відвідала мама. Чи був біля нього хтось з інших членів родини, або колег - невідомо.

 

Також головний лікар пояснив й те, чому Лопушинського доставили саме до Полтавської районної лікарні.

 

– Термінові хірургічні чергування розподілені між лікарнями міста. Полтавська центральна клінічна районна лікарня обслуговує всіх мешканців міста Полтава та Полтавського району, які потребують термінового хірургічного втручання, щопонеділка і в другий та четвертий четвер місяця, – пояснив Олег Мехедько.

 

Близько 11:00 до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію керівника Обласної державної телерадіокомпанії з тілесним ушкодженням. 

 

 

Як вже повідомляв "ТелеграфЪ", за інформацією обласної поліції, чоловік отримав ножове поранення вдома. Про травмування журналіста поінформували родичі. Поліція з’ясовує обставини інциденту. Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 120 Кримінального кодексу України (доведення до самогубства).

 

Джерело: газета Коло.

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Останні відео:


Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх